XIAOMI Bluetooth Magic Cube (rubik kocka)

A fiam szeretett volna egy mágneses kockát, így bukkantam rá Xiaomi Bluetooth rubik kockájára. Nagyon meglepődtem azon, hogy már erre is kitaláltak egy okos verziót. Xiaomi Bluetooth rubik kocka

Külső jellemzőit tekintve méretei és színei megegyeznek a hagyományos kockáéval. Kivitelét tekintve masszív, és strapabíró. ‘Versenykocka’ kialakításának köszönhetően nem fordulhat elő, hogy használat közben széthullik. Forgatás esetén az elemek finoman, gyorsan de mégis pontosan a helyükre illeszkednek.

Xiaomi Bluetooth rubik kocka

A kütyü bluetooth-al kapcsolódik a telefonunkhoz. A hozzá készített alkalmazás segítségével akár 30 lépésből kirakható. Ennek letöltéséhez a mellékelt útmutató tartalmaz egy QR kódot. Nagyon egyszerű és egyértelmű módon (sajnos csak angol nyelven) kezdő, vagy akár haladó szinten is megtanulható a kirakása. Így azok is nyugodtan belevághatnak, akiknek még sosem volt rubik kocka a kezükben. Hattengelyes érzékelő rendszerének köszönhetően, az app egy szempillantás alatt képes frissíteni a virtuális képet.

Az applikációban azt is nyomon követhetjük, hogy hány lépésből, milyen sebességgel és mennyi idő alatt raktuk ki a kockát. Összesen 9 különféle mini játékkal fejleszthetjük logikai készségünket.

Energiaforrása egy beépített, cserélhető gombelem, mely a gyártó ígérete szerint napi 1 órás használat mellett 1 évig üzemel. Azt is meg kell jegyezni, hogy a tájékozatóban leírtak alapján a kütyü okos otthon vezérlésére is alkalmas, bár mi ezt nem próbáltuk.

Összegzés: A Xiaomi Bluetooth rubik kocka tökéletes ajándék, unaloműző egy gyermeknek, vagy akár egy nosztalgiázni vágyó felnőttnek. Modernizálásának köszönhetően fenntartja érdeklődésünket, hosszabb ideig szórakoztat mint egy hagyományos kocka.

A terméket itt rendelheted meg a 

“BGXMCP3” kuponnal 

16.55 dolláros áron!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors