Soocas W3 hordozható szájzuhany

A fiam fogszabályzót kapott, és rögtön szembesültünk vele, hogy a fogkefe nem lesz elég ezentúl. A fogorvos javasolta, hogy szerezzünk be egy szájzuhanyt. Nézelődni kezdtünk, mi a felhozatal a hazai piacon, és meglepődve tapasztaltuk, hogy ami nálunk kapható, annak az ára kb. 11000 Ft-tól a csillagos égig tart. Tovább nézelődtünk hát, más alternatívák után, így láttam meg a Xiaomi Soocas W3 hordozható szájzuhanyt.

Az ára 30$ körül volt, ezt nagyon barátinak találtam. A termékismertetőt olvasva, meggyőzött, és adtam egy esélyt neki. Szerencsére, nem kellett rá sokat várni, hamarosan meg is érkezett.

Soocas W3 hordozható szájzuhany

Megjelenés

Maga a készülék könnyű, egyszerű és stílusos megjelenésű, tapintása kellemes. Csúszásgátló markolata van, egykezes használtra készült. Négy különböző fúvókát kaptunk hozzá, a standard a fognyak alapos tisztításához, nyelvtisztító a nyelven lévő lepedék eltávolításához, egy fogköz tisztítót a fogak közötti megbújó lerakódások, ételmaradékok eltávolításához (ez egyébként a szabálytalan fogsorral rendelkező használóknak nagyon praktikus), és ami nekünk a legfontosabb volt a fogszabályzó tisztító fejecske.

Minden fúvóka áttetsző kék színű, és olyan kialakítású, amely kényelmes használatot biztosít. A cseréjükhöz egy kioldó gombbal szerelték fel a készüléket, amely a fúvóka mögött helyezkedik el. A tartály 230ml kapacitású, ez elég mennyiség ahhoz, hogy nem kelljen tartani attól, hogy használat közben kifogyna. A szájzuhany minden része és tartozéka élelmiszer ipari minőségű, így bátran lehet használni. Kikapcsolásvédelemmel szerelték fel, ha bármi probléma adódik használat közben a készülék kikapcsol. Teljesen vízálló, az egész készülék elmosható.

Soocas W3 hordozható szájzuhany

Használat

Két nyomógombot találunk az eszköz elején. A felső gomb az üzemmód választó, alatta pedig a ki/be kapcsoló. Ez alatt találjuk az üzemmód visszajelzőt, amely három pici led. Az üzemmód választó gombot nyomkodva tudunk lépkedni, a lehetőségek között. Ha az első led világít, a puha módot használhatjuk, amely ideális mondjuk az első használatnál, vagy érzékeny, vérzésre hajlamos ínynél. Amikor az első két led világít, a standard módnál járunk, amit a rendszeresen használóknak ajánlanak. A harmadik lehetőségünk amikor csak az utolsó led világít, a masszázsmód, ami szuper ínystimuláló hatású. 

A víznyomás 20-140 PSI között szabályozott, első módban 70-100, második módnál 100-140, és masszázsmódban pedig 20-100 közötti intervallumban változik.  A készülék áramellátása egyenletes, így stabilizálja a kibocsájtott vízsugarat, a nyomás mindig ugyanakkora. A készülékünk két perc után automatikusan kikapcsol, nem kell figyelnünk az órát használat közben.

Rendszeres használat mellett 30 naponta elegendő tölteni a beépített 2200mAh akkumulátort. Megjegyezném, hogy mi már több hónapja használjuk, és még ma tettem töltőre először. Tartozékként kapott 220V  adapterrel tudjuk tölteni, a töltés időtartama 4-6 óra.

Összefoglalva, ez egy egyszerűen használható, praktikus, hordozható készülék, ideális bárkinek, nélkülözhetetlen a fogszabályzót viselőknek. Bátran ajánlom, ti sem fogtok csalódni.

A terméket itt rendelheted meg a 

BG25CAS” kuponnal 

29.99 dolláros áron!

2 hozzászólás
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Érdeklődnék, hogy lehet-e hozzá pótfejeket beszerezni, s ha igen, hol?

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors