BlitzWolf® AirAux AA-SAR2 soundbar hangszóró bemutató

Ezt a terméket már nagyon vártuk, végre megérkezett, így tudunk róla bemutatóval jelentkezni. Az AirAux a Blitzwolf azon almárkája, mely kifejezetten hangtechnikai eszközökre specializálódott. Azt ígérik, hogy termékeik dizájnosak és prémium hangzással rendelkeznek. Ezt meg tudjuk erősíteni.Ez a típus 2.1.es hangok lejátszására képes, tehát rendelkezik egy külön mélyládával. A teljesítménye egész nagy, 80W leadására képes. Ezen kívül nagyon sok funkcióval rendelkezik.

A BlitzWolf AirAux AA-SAR2 soundbar  mindenféle csatlakozási lehetőséget biztosít vezetéken, vezeték nélkül pedig Bluetooth 5.0 használatával csatlakozhatunk eszközeinkhez. Ha a TV-nk is támogatja, akkor még HDMI ARC módban is tudjuk használni, ami azt jelenti, hogy ki/be kapcsolás együtt tud teljes mértékben működni a TV készülékünkkel. Van rajta digitális coaxial bemenet, de még hagyományos analóg RCA bemenet is. Optikai csatlakozó ezen a modellen nincs.

Sok hasonló készülékhez nem, de ehhez a hangprojektorhoz jár távirányító is. Itt például választhatunk az előre beállított hangmódokból, de igazából teljes körűen vezérelhetjük a hangprojektort. Az USB vagy Bluetooth zene lejátszásához a távirányítót kell használni, ezen vannak a gombok, magán a hangszórón nincsenek erre külön gombok.

A készülék teljesítményével meg voltunk elégedve, a 80W teljesítmény bőven elegendő az általános igényekre. A hangprojektorban 2 db 2.25 hüvelykes 20W aktív hangszóró van, plusz 2 db passzív hangszóró. A mélyládában pedig 5.25 hüvelykes hangszóró van, melynek teljesítménye 40W.

A soundbarral maximálisan meg vagyunk elégedve. A használata nagyon egyszerű, tulajdonképpen csak az elektromos hálózatra kell kapcsolni, és máris kész a használatra. A hangzást illetően sincs okunk a panaszra, nagyon szépen szól, ráadásul a hangereje is bőségesen elegendő.

Tehát jó szívvel ajánljuk megvételre, ilyen áron tulajdonképpen nincs is igazi versenytársa ilyen tudásban és minőségben.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors