Xiaomi Jeeback G2 nyakmasszírozó

Bevezető

Ha te is ülőmunkát végzel, biztosan tapasztaltál már nyak-váll fájdalmat, amit a kényszeredett testhelyzet okoz. Ha így van, akkor valószínűleg Te is elgondolkodtál már, mi lehet a megoldás, illetve megfordult a fejedben, hogy veszel valami nyakmasszírozó ketyerét. Az Én esetemben ez történt. Napi 8 órát görnyedek az asztal mellett, emellett rendszeresen 10 órás képzéseken veszek részt, ahol ugye nem tehetem meg, hogy felállok és elvégzek pár nyújtó gyakorlatot. Gondolkodtam egy olyan készülék beszerzésén, amit akár munka közben is tudok használni, használata nem feltűnő, és nem zavarom a velem egy irodában dolgozókat. Így esett a választásom a Xiaomi Jeeback G2 nyakmasszírozóra.

Külső

Kézbe véve az első, amit észrevettem, rendkívül könnyű, mindössze 190gramm. Küllemét letisztult, egyszerű forma jellemzi, színe fehér, ezüstszín betétekkel, és egyetlen érintőkapcsolóval, amely a készülék bal oldalán helyezkedik el. Ha jobban megvizsgáljuk, láthatjuk, hogy a készülék rendkívül rugalmas anyagból készült, az L alakú kialakításának köszönhetően, pedig stabilan illeszkedik. Használata kényelmes, nem akadályoz munkavégzés közben, nem kell félni, hogy leesik, így akár ténylegesen az irodában ülve, munka közben is biztonságosan használható.

Xiaomi Jeeback G2 nyakmasszírozó

A készülék belső, bőrrel érintkező felületén három, úgynevezett 360 fokos körsugárzó lebegő masszázsfejet találunk, amelyekben micro-felületi elektródák kaptak helyet. A két szélső fej pozitív, míg a középső negatív pólusú, így elkerülve azt a bizonyos áramütés-szerű érzést, amelyet más, ilyen elven működő készülékek esetében tapasztalhatunk. Ez a kialakítás és technológia biztosítja a biztonságos használatot, a stabilitását, és mivel rozsdamentes acélból készült, így anti-allergén.

Működése

A Jeeback G2 alacsony frekvenciájú impulzusokkal masszíroz, 83 impulzust bocsájt ki percenként, valamint a bekapcsolást követően 3 mp alatt 42 C-ra melegszik, amelyet tart a masszírozás alatt, ezzel is segítve a nyaki izmok ellazulását. Három masszázsfunkció közül választhatunk, gyúró, dörzsölő és akupunktúra. Van lehetőség automata funkcióra is, ez a három technikát kombinálja. 15 intenzitási szint közül tudjuk kiválasztani, a számunkra legmegfelelőbbet.

Az egyik legjobb a készülékben, hogy kapunk hozzá egy kézi vezérlő egységet, magyarul távirányítót. Középen találunk egy M jelzésű gombot, egy nyomással bekapcsoljuk a masszírozót, ha pedig két másodpercig lenyomva tartjuk, azzal kikapcsoljuk a fűtés módot. A +/- jeleket használva az intenzitást változtatjuk, a nyilakkal pedig a módok között tudunk lépkedni. Számomra az egyik legpozitívabb az volt, hogy a vezérlő mágneses, a pántra tudjuk rögzíteni, így nem kell az univerzumhoz fordulni segítségért, hogy hol van a távirányító? 

Xiaomi Jeeback G2 nyakmasszírozó

A másik pedig egy olyan dolog, amely már-már elvárás, készülékünket tudjuk egy applikáció segítségével ( Mijia App) a telefonunkról is üzemeltetni! Itt egyetlen kattintással indíthatjuk el az előzőleg beállított, használt mondjuk úgy, „kedvenc” funkciót.

Tartozékként egy C típusú töltőkábelt kapunk még a Jeeback G2-hoz. Napi 30 perc használata mellett egy töltéssel hozzávetőleg nyolc napig tud üzemelni.

Összegezve, nekem bevált. Használata egyszerű, kényelmes, akár otthon, akár munka közben. Hatása pozitív, lazító, ralaxáló, ajánlom a hasonló panaszokkal élőknek.

A terméket itt rendelheted meg a 

BGJJ44″ kuponnal 

45 dolláros áron!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors