Xiaomi Mi Portable Air Pump kompresszor

Gyakran járunk biciklivel, szerettem volna egy olyan hordozható pumpát, amely akkumulátorral üzemel, kis helyen elfér, és egyszerűen használható. 

Mit ad Isten, ismét egy Xiaomiba botlottam.

Mikor kibontottam, azonnal megtetszett, méretre kisebb, mint egy mobiltelefon, persze vastagabb és nehezebb ( súlya 0,59 kg), mégis meglepően apró. A Xiaomi Mi Portable Air Pump beépített led világításának köszönhetően akár sötétben is használni tudjuk. Digitális, kijelzője jól látható, nagyméretű számokkal mutatja az aktuálisan beállított értékeket. Mivel a bekapcsoláshoz ki kell húzni a csövecskét, így nem fordulhat elő, hogy a táskánkban önálló életet kezd élni.

 

Középen helyezték el a kezelőgombot, amely olyan, mint egy távirányító. Balra billentve a led világítást kapcsoljuk be, jobbra pedig a módok között tudunk lépkedni. Nagyon egyszerű a dolgunk, ha laikusak vagyunk, akkor is be fogjuk tudni lőni az optimális értéket. Választható kerékpár, motor, autó, labda, valamint, ha magunk szeretnénk beállítani, elég egyel továbblépni, így nulláról kezdhetjük a beállítást. Le-fel billentve – és + irányba változtathatjuk az értéket. A középső gombbal okézunk, indítjuk el a pumpálást. Nem kell attól tartani, hogy túltoljuk, mert a készülék automatikusan le fog állni, mikor elértük a beállított szintet. A pumpa kis mérete ellenére akár 150 Psi nyomást képes létrehozni, amely több, mint 10 Bar. Használhatjuk a kompresszort keréknyomás ellenőrzésére is.

Xiaomi Mi Portable Air Pump

Akkumulátora 2000mAh kapacitású, microUSB port kompatibilis, feltölthető a legtöbb telefon töltőjével, körülbelül három óra alatt. Egy töltéssel 30 percig képes üzemelni. Használható bármilyen időben, hiszen cseppálló,  -10 +45 celsius között üzemképes.

Tartozékként kapunk hozzá 2db szelep átalakítót, egy USB töltőkábelt, valamint egy tépőzáras tasakot, amelyben bárhová magunkkal vihetjük

Xiaomi Mi Portable Air Pump

Videónkban bemutatjuk, hogyan fújtunk fel egy biciklikereket, így láthatjátok működés közben! 

Összegezve, remek kis kompakt készülék, hasznos tagja lett családunknak.

Itt rendelheted meg 
38.55 dolláros áron!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors