DIGOO Kozmetikai tükör

A férjem lepett meg ezzel a remek DIGOO kozmetikai tükörrel ?. A tükör felülete 18*22 cm, magassága 34-43 cm között állítható. A talpa ovális, és öblös, bele lehet pakolni a használandó pipere cuccokat, mérete 22*16,5 cm. A tükröt egy gömbcsukló kapcsolja az állványhoz, ennek köszönhetően 360®-ban elforgatható. Az enyém teljesen fehér színű, de választható rózsaszín és fekete színben is.

DIGOO Kozmetikai tükör

A tükör háttérvilágítással felszerelt, a felületén található érintőgombbal tudjuk működtetni, ráadásul három színhőmérséklet állítható, fehér, természetes meleg és (6000K/4500K/3000K). A fény erőssége is szabályozható, ha hosszan a gombon tartjuk az ujjunkat. Ami negatívum, hogy nem lehet egyből kikapcsolni, hanem végig kell lépkedni a színeken. Üzemeltethető hálózatról, itt tartozék egy usb csatlakozó, vagy 4 db AAA elemmel. Tartozék továbbá egy 7,5 cm átmérőjű kerek nagyító tükör, amely tapadókoronggal cuppantható fel bárhová a tükör felületére, és ötszörös nagyítást tesz lehetővé.

DIGOO Kozmetikai tükör

A termék súlya 660g, kivitelét tekintve esztétikusnak mondanám, sőt modernnek, de ha közelebbről nézem nem a legremekebb anyagból készült. Használata ennek ellenére biztonságos, a termék stabil. Személyes véleményem az, hogy jól kiegészítette a fürdőszobai felszereléseimet. Örülök, hogy kaptam egy ilyen praktikus csajos meglepit, szívesen használom. ? A terméket itt rendelheted meg 12,99 dolláros áron A “BGDGTBM” kuponnal!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors