Deerma DEM-HS011 800W Textilgőzölő

Egy bedöglött vasaló miatt kezdtem keresni új készüléket, így akadtam rá erre a Deerma DEM-HS011 800W textilgőzölőre. Árát tekintve azt mondanám, egy alsó árkategóriás vasalóval versenyzik, gőzölő árakat nézve, pedig kifejezetten olcsónak találtam, így bevállaltam. Persze mivel Xiaomi, így alapból bizalmat szavaztam neki, és szerencsére jók voltak a megérzéseim…ismét 🙂

  • A készülék, kb 1 kiló, színe megszokott „Xiaomi fehér”, kínai dugaljjal érkezett, de egy átalakítóval ez gyógyítható volt EU-ra.
  • Nagyon kompakt, összehajtható, így kiváló választás azoknak is, akik szeretnének utazáshoz magukkal vinni egy vasalót, ehhez ízléses tasakot is kapunk.
  • 100ml-es mércés pohár is tartozék, ezzel könnyedén fel tudjuk tölteni a felül lévő plexi tartályt, melyet egy kis szilikon félrehajtható kupak zár.

Ami meglepő, bekapcsolás után 10 mp alatt felmelegszik, egy apró villogó led jelzi ezt az időtartamot, ha folyamatosan világít, már kezdhetünk is. A használatnál oda kell figyelni, kb 160C a kiáramló gőz hőmérséklete, de így a baciknak tutira annyi lesz!

Deerma DEM-HS011 800W Textilgőzölő

Vállfán száradt ingeket és blúzokat gőzöltem vele először, és ott rögtön elfelejtettem a vasalót örökre…. nincs deszka, nincs kínlódás! Használhatjuk függőlegesen és ferdén is. Tartozék még egy kefe, amin gondolkoznom kellett, hogy vajon minek is van, de pár videó után rájöttem! Gondoltak a nőkre és/vagy gazdikra is, mert a kefe könnyedén eltávolítja a hajszálakat, szőröket mondjuk egy szövetkabátról.

Deerma DEM-HS011 800W Textilgőzölő

Amit megjegyeznék, mivel hálózatról üzemel (800W a fogyasztása egyébként), így korlátozott a távolság amin belül használni tudjuk, a vezeték hossza 1,8m. Illetve még annyi, hogy a tartály 100ml, ami kb 2 ruhadarabra elegendő, tehát készüljünk oda muníció vízzel, ha többet tervezünk, mert után kell majd tölteni.

Az én háztartásomban ez a készülék kiváltotta a vasalót, roppant praktikusnak találtam, ezért bátran merem ajánlani!

A terméket itt rendelheted meg 30.99 dolláros áron EU raktárból! A “BGDR011” kuponnal!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors