Xiaomi Townew T1 Smart Trash

Mint a név is mutatja, a Xiaomi készített számunkra egy automata szemetest. Amikor megérkezett úgy éreztem magam, mint egy scifiben. ? A minimalista fehér szín mellé társul a letisztult dizájn, amit elvárunk és megszoktunk a Xiaomitól.

Xiaomi Townew T1 Smart Trash

Számomra ez már tényleg az automatizálás csodája volt, tátott szájjal néztem ahogy működik. Az hagyján, hogy mozgásra nyitja a fedelét, de ahogy lehegeszti a megtelt zacsit, majd felnyílik, mintha mondaná, na, vedd ki, kész van. Még ez sem elég, érzi, hogy kivetted, lecsukódik, majd egy szemvillanás alatt betölti magának az újat. Na itt meg kellett állnom egy pillanatra, kitörölni a szememből azt az elérzékenyülés okozta kis könnycseppet, és azt mondanom, na, ez Igen! Méreteit tekintve apró teremtmény, 23*28 cm a szélessége és a hossza, a magassága pedig 40cm, a súlya 3,5 kg, az űrtartalma pedig 15,5 liter. Az utántöltés beépített, a keret tartalmazza a további zsákokat, ami szám szerint hozzávetőlegesen 25-28 utántöltésre elegendő. Ez attól függ, mennyire tömjük meg a készüléket. ? Használat tekintetében egyszerű és egyértelmű a működtetés, mindössze két gombot találunk rajta. Hátul van egy ki-be billenőkapcsoló, ennek bekapcsolásával már üzembe is helyeztük a készülékünket, amelyet a belső térben elhelyezett kék ledfénnyel jelez is nekünk. A továbbiakban használat során minden fedélnyitáskor láthatjuk a „köszönőfényt”, szinte hallom: Helló, ide, ide dobd!?

Xiaomi Townew T1 Smart Trash

A másik gombot elől találjuk, ez egy érintőkapcsoló, amely röviden érintve ki, vagy bekapcsolja a készüléket, hosszan érintve pedig végrehajtja számunkra a csodát, így tudunk zsákot cserélni. Ezt nem részletezem, fentebb olvashattátok már hogyan éltem meg ezt a pillanatot. ? Hangjelzést használ készülékünk, ha lemerülőben van, hálózatról tölthető, ehhez kapunk egy töltőt. A töltést a folyamatos (belső) kék fénnyel jelzi kis szemetesünk. Bármilyen területen használható, legyen az konyha, vagy akár egy iroda, teljesen megbízható és higiénikus. Az egyetlen amit fel tudnék hánytorgatni, az az ára, ami jelenleg kuponnal 89,99 dollár.

Mindent egybevéve, én egy újabb kompakt kis kütyü, boldog tulajdonosa lettem.

A terméket itt rendelheted meg 89,99 dolláros áron A “GBJJ4625167” kuponnal!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors