Blitzwolf töltős csatlakozós elektromos elosztók

BlitzWolf® BW-PC2 2500W elosztós USB szupergyors töltő 8 aljzattal / 20W USB-C PD tápellátással / 3 db 18W USB-A QC3.0 dugaljjal

Klasszikus formájú 8 aljzatos elosztó a Bliztwolftól 4 db USB kimenettel. Ezek közül az egyik USB Type-C PD támogatással és maximálisan 20W teljesítménnyel. A hagyományos USB-A aljzatok pedig 18W teljesítmény leadására képesek.

Az elosztó maximális terhelhetőség 2500W, ráadásul az egyes elektromos aljzatok 45 fokban el vannak forgatva, így könnyebben elhelyezhetünk bennünk nagyobb adapterrel szerelt csatlakozókat.

Természetesen EU dugóval van szerelve, kapcsolóval van ellátva. Ezen kívül 2 db LED visszajelző is került rá, egyik a bekapcsolt állapotot jelzi, a másik pedig az aktív védelmet. A hozzá tartozó vezeték egészen hosszú, 2 méteres.

 

 

Megbízható és remekül használható készülék, masszív felépítéssel. Különböző védelmekkel van ellátva, p. túlterhelés ellen, tűz ellen és természetesen gyermekvédelem is található rajta.

Megvásárolható gyors szállítással EU raktárból!

 

BlitzWolf® BW-PC3 2500W elektromos elosztó 8 aljzattal / 20W USB-C PD tápellátással / 3 db 18W USB-A QC3.0 dugaljjal

A fentihez teljesen hasonló paraméterekkel rendelkező elosztó a Blitzwolftól, viszont teljesen más kialakításban. Ez a kialakítás sokkal modernebb és lehetővé teszi azt is, hogy akár az asztalon is elhelyezzük, hiszen az álló forma miatt sokkal kevesebb helyet igényel.

A kimenetek ugyanazok mint a PC2-es típusnál, és itt is 2 méter hosszú kábel jár az elosztóhoz.

Ez a típus is teljes mértékben ajánlott, különösen a modern és helytakarékos formavilága miatt.

Megvásárolható gyors szállítással EU raktárból!

 

BlitzWolf® BW-PC1 2500W elektromos elosztó 3 aljzattal / 20W USB-C PD / 18W 2 db USB-A QC3.0

Összteljesítményben hasonló a fentiekhez, viszont ez egy kisebb verzió, kevesebb csatlakozóval. 3 db konnektoraljzat került rá, 2 db USB-A és 1 db USB Type-C csatlakozóval. Így ez a legolcsóbb és legkisebb helyet foglaló verzió, mely akár utazáshoz is remek társunk lehet. A gyártó szellemesen csak “Rubik-kocka” elosztónak nevezi találóan a méretéből és formájából adódóan.

Megvásárolható gyors szállítással EU raktárból!

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors