BlitzWolf BW-MGS1 nyakmasszírozó

Minőségi masszázs alacsony áron:
BlitzWolf BW-MGS1

Kipróbálhattam a BlitzWolf BW-MGS1 elektromos nyakmasszírozóját, ebben a leírásban megosztom veletek a tapasztalataimat erről a termékről.

A csomagolás a BlitzWolftól megszokott fehér doboz zöld feliratokkal. A masszázskészülék méretei 35,8 x 18,8 x 14,5, súlya pedig 1780 gramm. A súly biztosítja, hogy legyen benne erő, mégsem megterhelő, hosszabb használat mellett is kényelmes.
Rögtön feltűnt a készülék robosztus felépítése, felhelyezni is fura volt elsőre. A borítás fekete színű kiváló minőségű neoprénből készült, amely nagyon jó légáteresztő. A testfelülettel érintkező réteg kellemes tapintású, így maximalizálja a masszázs kényelmét.
Több olyan masszírozóval találkoztam, amely specifikusan a test egy adott tájékára korlátozza a használatot, de ez a masszírozó használható a test bármely pontján, a nyakon, a háton, a vállakon és a lábakon is. Rendelkezik fűtési funkcióval is, amely legfeljebb 60 °C-os maximális hőmérsékletet biztosít. A fűtés az izmok ellazítását szolgálja, de pozitív hatással van a masszírozott terület vérállátásának javítására is.

A nyak masszírozásánál találunk két kengyelt a karjaink számára. Ez nagyon kényelmessé teszi a használatot, és egyben praktikus is. Mindenki a saját igényeihez mérten tudja szabályozni a masszírozás erősségétha egy kicsit rátartunk, máris érezni fogjuk a különbséget. Én erre pozitívumként tekintek, mert mindenkinek más esik jól. Számomra nagy csalódás az, amikor veszek egy készüléket, felhelyezem, és csak „simogat” … hát itt nem ez a helyzet. Kialakításának köszönhetően használat közben is tudjuk változtatni a készülék pozícióját, és a tépőzárak segítségével akár rögzíthetjük is magunkon.
A masszírozó egy úgynevezett 3D-s masszázstechnikával dolgozik, amely az adott testrészt minden oldalról masszírozza. Lehetőség van 3 különböző masszázssebesség vagy intenzitás beállítására is. A masszázs 15 percig tart, a sebesség vagy az intenzitás csökkentésével az idő néhány perccel meghosszabbítható.

  1. Bekapcsolás
  2. Fűtés
  3. Masszázs irányváltás
  4. Intenzitás 1-3 fokozat

Hálózati kábelről üzemeltethető, ami egyrészt kötötté teszi a használatát, másrészt biztosítja a kellő naftát.
Az első olyan masszírozó volt számomra, amely valóban igazi masszázsélményt nyújtott, mintha erős kezek masszírozták volna a csuklyás izmaimat. A sebességi fokozatokkal kapcsolatban meg kell említenem, hogy számomra a 3. is lassúnak tűnt. A párom szerint ez egy Shiatsu masszírozó, nem kell, hogy úgy érezzem, mintha egy légkalapács dögönyözne. 😊

Gyors szállítás Európai raktárból!

Vásárlás BG00a782 kuponnal

Ára $45.66

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors