Xiaomi Mijia Textilborotva

Szeretnéd ruháidnak visszaadni régi szépségét? Bolyhos, pillinges lett kedvenc pulóvered, nadrágod, kabátod? Talán egy jó kis ajándékot keresel? Ha így van, akkor ezt feltétlen el kell olvasnod!

A látóterembe került a Xiaomi Mijia 90-minute textilborotvája, és ezúttal sem csalódtam a Xiaomiban. (Na jó kissé lehet, hogy elfogult vagyok, de nagyon megszerettem ezt a márkát, nézzétek el nekem! ?) Külsejét tekintve hozza a megszokott minimalista dizájnt, formailag letisztult, színe fehér, egyszerűsége miatt minden otthonhoz passzol, elegáns kivitel.

Xiaomi Mijia Textilborotva

Nagyméretű tartállyal szerelték fel, melynek plexi az első burkolata, így látható, mikor kell üríteni, ez roppant praktikus, valamint egy ergonómiailag megfelelő, stabil tartást biztosító markolatot kapott. A készülék energiaellátását egy beépített 3,7 V-os akkumulátor biztosítja, amely a gyártó szerint 90 percig tartó működést tesz lehetővé. USB porton tölthető, a töltést a készülék hátulján kis pulzáló fény jelzi. A készülék öt hajlékony rozsdamentes acél vágóéllel rendelkezik, amelyek közvetlenül a vágófelület mögött helyezkednek el. Tisztításnál teljesen hozzáférhető ez a terület, így maradéktalanul ki lehet takarítani, ehhez egy megszokottól hosszabb nyelű kefét kaptunk.

Xiaomi Mijia Textilborotva

  • Használata egyszerű és egyértelmű, hozza amit egy ilyen ketyerétől elvárok, a bolyhoknak annyi.
  • Rendkívül biztonságos, ha levesszük a burkolatot, és a vágóélek szabadon vannak, a készülék nem indul el.
  • Összességében én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy erre a célra alkalmas készüléket szeretne.

A terméket itt rendelheted meg 9,99 dolláros áron!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors