Magicsee N5 Plus Médiabox

Magicsee N5 Plus box kinézete teljesen megszokott, fekete doboz, méretei 12,5*12,5*4,5 cm, súlya 185 gramm. Az előlap bal oldalán egy kisméretű kijelző található, amely mutatja az aktuális időt, emellett néhány funkcióról kapunk visszajelzést működés közben. Középen egy kis led kék és piros jelzéssel tájékoztat üzemi helyzetéről.

Nézzük, mit kapunk ezzel a készülékkel. Kapunk mellé egy EU hálózati adaptert, egy távirányítót, egy HDMI kábelt, és a felhasználói kézikönyvet. 

Külső

Portok

A készülék hátulján találjuk a következő csatlakoztatási lehetőségeket: 

  • HDMI 
  • AV
  • SPDIF
  • LAN(100Mbps)
  • Tápcsatlakozó

Bal oldalra két USB( 2.0 és 3.0) bemenetet helyeztek, valamint itt kapott helyet az SD kártya.

Hardver

A hardverről pár szót. A rendszeren Android 9.0 fut, 4 GB DDR4 RAM, 64GB belső tárhely. 

Grafikus vezérlő központi egysége Mali-G31 a szoftverek futtatásáért Amlogic S905X3 processzor felel. 

Rendszer

Bekapcsolás után telepítőmenüvel nem találkoztam, azonnal a főmenü fogadott. Érdemes a beállításokon végig menni, átállítani a nyelvet és a nekünk kellő opciókat ki-bekapcsolni. 

Az előre telepített programok között megtalálható az HBO GO, és a Netflix is. Nálam ezek a kedvencek, így elsők között próbáltam ki, mindkettő kifogástalanul működött. A Youtube probléma nélkül megbirkózik a 4K videókkal (5G Wifin próbáltam). 

Internetezésnél billentyűzet és egér kombóval is tudjuk használni, ezekkel kényelmesebb volt számomra a böngészés. Kipróbáltam még H20 mini billentyű és touchpad -dal is, a távirányító helyett, ezzel is nagyon jól lehetett irányítani.

A készülék tetejét levéve, helyet találunk egy  2,5”-os SSD/HDD-nek, maximum 4 TB-ig. Én egy 500gb-os Sata merevlemezt tettem bele, erről a 4K lejátszás szintén zökkenőmentesen ment. Nem is vártam mást ettől a hardwaretől.

Magicsee N5 Plus

Amin meglepődtem, hogy gyárilag tartalmaz root kapcsolót, amit egyszerűen az MG settings menüpontban tudunk ki/bekapcsolni. Ez a menüpont rejt még egy beállítási lehetőséget, mégpedig hardware monitor. Ezzel valós időben láthatjuk a processzor, memória használatot, hőmérsékletet stb.

Az 5 Ghz -es wifi úgy, hogy a router a másik szobában van, ezt a sebességet tudta

Összegezve, a Magicsee N5 Plus ezzel a hardware-rel és tudással, jó vétel! Örülök, hogy megvásároltam. Várom a végleges CoreELEC verziót. 🙂

Itt rendelheted meg 59.99 dolláros áron!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors