Deerma CM810 atka-porszívó

A héten megérkezett a Deerma CM810 atka-porszívó, szeretném megosztani veletek az első tapasztalataimat.

Pár szó arról, miért is jó, ha van egy ilyen készülékünk otthon: A házipor-atka elsősorban a lakásban található kárpitozott felületekben, például ülőgarnitúra, matrac, valamint a szőnyegben, padlószőnyegben bújik meg. Emberi és állati hámszövettel, köröm- és szőrmaradványokkal táplálkozik. Ürülékük felelős a kialakuló allergiás, asztmás megbetegedésekért, valamint okozója lehet a lakásban észlelt kellemetlen szagnak is. Az atkák sajnos minden háztartásban megtalálhatóak, szabad szemmel nem láthatóak, és bár eltüntetni nem lehet őket, de számukat, s így az ürülékük által kiváltott allergiás reakciókat viszont lehet csökkenteni. Sajnos én érintett vagyok ebben a témában, gyerekkorom óta allergiás vagyok, és felnőttkoromban utolért az asztma is. Fontosnak tartom, hogy a tüneti kezelések mellett is megtegyek, amit tudok, az egészségem szinten tartásáért. Szóval megérkezett a szerkentyű. Első látásra egyszerű, fehér burkolatú, tetszetős, tapintásra egy masszív és modern készülék benyomását keltette.

Deerma CM810

Ami rögtön feltűnt, és nagyon szimpatikus volt, az a 4 méter kábel, amivel felszerelték. Bár hálózatról üzemel, de nem fordulhat elő, hogy ne tudjam áthidalni a szükséges távolságokat. Fogyasztása 450W, ami meg sem közelíti egy átlagos porszívóét. A készülék UV lámpával van felszerelve, aminek köztudottan fertőtlenítő hatása van, és elpusztítja a bacikat. Ha ez még nem lenne elég, elhelyeztek benne egyfajta masszírozó fejet (biztos van valami speckó neve, de sajnos nem tudom 😀 ), amely 8000 ütést mér percenként a tisztítandó felületre. Ezzel a rezonálással elősegíti a mélyebb rétegekben megbújó részecskék felszabadítását. És még tudják fokozni, mindezek mellé társul a 13000 Pa szívóerő. -HŰHA-

Deerma CM810

Ennek megvan a következménye, ugyanis a készülékünk 75 Db zajt bocsájt ki, ami még természetesen az egészséges szinten belül van, de lássuk be, nem halk. Természetesen Hepa szűrővel rendelkezik, amely kétrétegű, így a legfinomabb részecskéket is kiszűri, a spirális centrifugális légörvény segítségével, amivel dolgozik a gépecske. Üzemeltetése nem igényel műszaki vénát, egyetlen gombot találunk rajta, ezzel tudjuk ki-be kapcsolni. Szóval takarítsunk! felkiáltással nekiestem a matracnak. Két éve vásároltunk új ágyat és matracot, amit matracvédővel használunk, gyakorlatilag élete egyetlen percét sem töltötte szabadon, mindig fedve volt, így nem gondoltam, hogy sok mindent fogok találni a portartályban… a képek beszéljenek helyettem, mert én nem tudtam megszólalni sem.

Nagyíts

Tehát, ha azt gondolja bárki, hogy nincs mit takarítani… de, van!

Túl a traumán, kitakarítottam a portartályt. A tartályban találjuk meg a kis henger alakú szűrót, amelynek lamellái közül a tartozékként kapott kis kefével még egyszer annyi port fogunk kisöpörni, mint amit elsőre kiborítottunk a tartályból. Ha van olyan készülékünk, amivel ki tudjuk fújatni, sokkal egyszerűbb lesz ezt tisztítani, valamint allergiások, asztmások ehhez a művelethez mindenképpen vegyenek pormaszkot. A szűrót nem, de a tartályt el lehet mosni folyóvíz alatt. Használata tehát nagyon egyszerű, hatékonyságát bizonyítják a képek, tisztítása, karbantartása szintén egyszerű, elégedett vagyok vele minden tekintetben.

Ajánlom mindenkinek, főleg, ha a lakásban kisállat van, higgyétek el, megéri beszerezni.

A terméket itt rendelheted meg 58,99 dolláros áron

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors