Baseus Qiyin AUX bluetooth 5.0 adapter

Ma kipróbáltuk a Baseus Bluetooth-os AUX adapterét, amely segítségével egy AUX csatlakozós készüléket egycsapásra Bluetooth képessé tehetünk, és láss csodát a vezetékes hangszórók Bluetooth hangszórókká válnak. Gyakorlatilag bármilyen audioberendezést Bluetooth-ossá változtat, amelynek van AUX bemeneti interfésze (3,5 mm jack). Akár egy régi fejhallgatót, vagy egy őskori hangszórót is mamáéknál. Indulhat a buli!

 

Baseus Qiyin AUX bluetooth 5.0 adapter

Ez a kis adapter remek szolgálatot nyújt jelenleg az autónkban, mert eddig egy vezeték segítségével csatlakoztattam az autó hangszóróját a telefonomhoz. Telepítés egyszerű, bekapcsoljuk a Baseus Qiyin AUX bluetooth 5.0 adaptert, telefonunkkal rácsatlakozunk és meg is vagyunk. Az eszköz automatikusan kikapcsol 3 perc után, ha nincs használatban.  

Baseus AUX bluetooth 5.0 adapter

Mivel Bluetooth 5.0, nagyon hatékony, késésmentes az átvitel, és a hatótávolsága 10 méter. A nagy felbontás visszaadja a veszteségmentes hangminőséget, így CD szintű zenei élményt tesz lehetővé. Hangminőségre nem lehet panasz, valóban szépen, tisztán szól. Szóval, visszatérve az autóban való használathoz, mindamellett, hogy zenét hallgatunk általa, de kihangosítóként is funkcionál, egyetlen érintéssel tudunk hívást fogadni, így biztonságossá teszi a telefonálást vezetés közben! Hívás közben a fogadó oldalán néha pillanatnyi kiesést tapasztaltunk, de nem minden esetben! Ide tartozik, hogy a kocsimban az AUX csatlakozó a könyöklő alatt található. 

Súlya mindössze 12,3 g, így fejhallgatóval is kényelmes a használata.

Baseus AUX bluetooth 5.0 adapter

Az akkumulátor kapacitása 145mAh. Egy feltöltéssel 10 órán át képes üzemelni, nagyon alacsony az energiafogyasztása, gazdaságos. Rendkívül kényelmes, töltés közben is lehet használni. 

A készülék tartozéka egy 50cm hosszú USB kábel, és egy kézikönyv.

 

Itt rendelheted meg 11.42 dolláros áron 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Kínából Rendelek
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors